Werkwijze 

Je kunt via e-mail of telefonisch een afspraak maken.

Tijdens een eerste kennismaking neem ik de nodige tijd om met respect en zonder vooroordelen naar je te luisteren. Ik beantwoord je vragen, pols naar je verwachtingen en samen onderzoeken we welke begeleiding kan worden opgestart.

Dit eerste consult duurt één tot anderhalf uur.  

Eventuele vervolgconsulten duren gemiddeld één uur.

In de Knikkerhoeve is iedereen welkom, zowel kinderen als volwassenen.

Je kan bij mij terecht voor psychotherapie en coaching met behulp van paarden/pony's.

Wil je angsten overwinnen, bouwen aan je zelfvertrouwen, leren omgaan met emoties, beter leren communiceren, jezelf beter leren kennen...?

Dan ben je bij mij aan het juist adres!

Ik help iedereen groeien tot de beste versie van zichzelf!

Over mezelf

Ik ben Griet, 32 jaar, gehuwd met Bart en mama van twee kindjes. Ik ben een rustig iemand, die goed kan luisteren zonder te (be)oordelen.   

In 2012 studeerde ik af als bachelor sociaal werk. Omdat ik nog meer wilde leren over het menselijk functioneren, emoties en communicatie startte ik kort daarna een integratieve therapieopleiding, die ik in 2017 succesvol beëidingde. Daarna specialiseerde ik mezelf in het coachen met behulp van paarden. 

Deze opleidingen gaven me veel kennis die ik samen met mijn persoonlijke eigenschappen kan inzetten om kinderen en volwassenen te helpen groeien.

Mijn missie


Ik wil kinderen leren omgaan met hun emoties zoals angst, kwaadheid, verdriet,... Ik wil hen leren grenzen te verleggen en frustraties de baas te kunnen.

Zo kan hun zelfvertrouwen groeien en kunnen ze bloeien tot zelfzekere en gelukkige jongens en meisjes.


Ik wil ouders ondersteunen bij de opvoeding van hun kinderen. Ik wil hen praktische en concrete tips geven over hoe het anders kan. Hen bewust maken over wat het ouderschap bij hen losmaakt en welke invloed dit heeft op hun kinderen. 


Ik wil volwassenen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling door er echt te zijn. Ik wil luisteren naar wat er in hen leeft en waar zij nood aan hebben op dit moment in hun leven. Daarnaast wil ik ze de vaardigheden aanleren die ze nodig hebben om hun doelen in het leven te bereiken.

Copyright @ All Rights Reserved